Per primera vegada dues dones encapçalen la Junta de Districte de Porto Cristo

La imatge

 

El ple municipal de Manacor d’aquest dilluns capvespre va fer oficial un fet històric per a Porto Cristo. En la sessió ordinària del mes de febrer es va aprovar, per unanimitat i amb el suport de tots els grups locals, la proposta de la Junta de Districte de Porto Cristo d’anomenar les regidores de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) Antònia Llodrà i Júlia Acosta, com a presidenta i vicepresidenta respectivament del màxim òrgan de govern del poble. El que representa que per primera vegada dues dones portenyes encapçalaran la Junta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad