Per primera vegada dues dones encapçalen la Junta de Districte de Porto Cristo

La imatge

 

El ple municipal de Manacor d’aquest dilluns capvespre va fer oficial un fet històric per a Porto Cristo. En la sessió ordinària del mes de febrer es va aprovar, per unanimitat i amb el suport de tots els grups locals, la proposta de la Junta de Districte de Porto Cristo d’anomenar les regidores de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC) Antònia Llodrà i Júlia Acosta, com a presidenta i vicepresidenta respectivament del màxim òrgan de govern del poble. El que representa que per primera vegada dues dones portenyes encapçalaran la Junta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad