Llorenç Femenias dimiteix com a president de s’Agrícola

Sion Fullana queda com a responsable en funcions fins que es celebrin les properes eleccions

 

Llorenç Femenias ja no és president de s’Agrícola. Ahir mateix va presentar la seva dimissió, comunicada als companys de Junta a través d’una carta per mor de l’actual situació sanitària. Així les coses i en vistes a unes properes eleccions, queda com a màxim responsable en funcions Sion Fullana, fins ara vicepresident de l’emblemàtica l’Associació Cultural manacorina.

Tot seguit, el secretari de la junta directiva, Antoni Frau, ja ha comunicat la convocatòria d’eleccions a la presidència de s’Agrícola, que es celebraran el proper 9 de març de 2021 a les 19:30 hores al local social, sempre que concorrin a les mateixes al menys dues candidatures. S’admetran candidats fins dia 1 de març.

Així idò, la comisió electoral queda constituida pels següents membres:
El vicepresident Sion Fullana
El tresorer Jaume Amer
El secretari Antoni Frau
El nou president en funcions, Sion Fullana
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad