Llorenç Femenias dimiteix com a president de s’Agrícola

Sion Fullana queda com a responsable en funcions fins que es celebrin les properes eleccions

 

Llorenç Femenias ja no és president de s’Agrícola. Ahir mateix va presentar la seva dimissió, comunicada als companys de Junta a través d’una carta per mor de l’actual situació sanitària. Així les coses i en vistes a unes properes eleccions, queda com a màxim responsable en funcions Sion Fullana, fins ara vicepresident de l’emblemàtica l’Associació Cultural manacorina.

Tot seguit, el secretari de la junta directiva, Antoni Frau, ja ha comunicat la convocatòria d’eleccions a la presidència de s’Agrícola, que es celebraran el proper 9 de març de 2021 a les 19:30 hores al local social, sempre que concorrin a les mateixes al menys dues candidatures. S’admetran candidats fins dia 1 de març.

Així idò, la comisió electoral queda constituida pels següents membres:
El vicepresident Sion Fullana
El tresorer Jaume Amer
El secretari Antoni Frau
El nou president en funcions, Sion Fullana
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad