4,50€ per cinc minuts de bus entre s’Illot i Porto Cristo

La imatge

 

Amb l’entrada en funcionament de les noves concessionàries de transport públic de les Balears, el passat 1 de gener i després de 2 anys de retard, moltes han estat les coses que han canviat a millor en el servei de bus en general i a la comarca de Llevant en particular. Però també n’hi ha d’altres que han empitjorat, com ara el preu dels bitllets simples entre dues aturades, maldament aquestes estiguin a 5 quilòmetres de distància.

El de la imatge n’és un bon exemple. Fa una setmana un passatger va voler anar de s’Illot a Porto Cristo, i només pel viatge d’anada li cobraren 4,50 euros (el mateix que anar de Porto Cristo a Manacor), una xifra exagerada tenint en compte que el trajecte, oficialment i segons la web de la conselleria de Transport, dura exactament cinc minuts, i que fins enguany costava 1,90 euros. El Govern s’excusa en que surten més barats si es compra una targeta abonament, el que perjudica, però als viatgers ocasionals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad