4,50€ per cinc minuts de bus entre s’Illot i Porto Cristo

La imatge

 

Amb l’entrada en funcionament de les noves concessionàries de transport públic de les Balears, el passat 1 de gener i després de 2 anys de retard, moltes han estat les coses que han canviat a millor en el servei de bus en general i a la comarca de Llevant en particular. Però també n’hi ha d’altres que han empitjorat, com ara el preu dels bitllets simples entre dues aturades, maldament aquestes estiguin a 5 quilòmetres de distància.

El de la imatge n’és un bon exemple. Fa una setmana un passatger va voler anar de s’Illot a Porto Cristo, i només pel viatge d’anada li cobraren 4,50 euros (el mateix que anar de Porto Cristo a Manacor), una xifra exagerada tenint en compte que el trajecte, oficialment i segons la web de la conselleria de Transport, dura exactament cinc minuts, i que fins enguany costava 1,90 euros. El Govern s’excusa en que surten més barats si es compra una targeta abonament, el que perjudica, però als viatgers ocasionals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad