Vint-i-dos policies locals interins prenen possessió a l’Ajuntament

Els agents, després d’un període de pràctiques de sis mesos, consolidaran la plaça 

 

L’Ajuntament de Manacor ha acollit aquest dilluns de matí la presa de possessió de vint-i-dos agents de la Policia de Manacor per a realitzar les seves pràctiques per un període de sis mesos. Una vegada finalitzat aquest període, els agents hauran pogut consolidar la seva plaça, ja que fins ara eren interins. 

Els agents duran a terme tasques arreu del Municipi i una vegada que hagin pogut consolidar les seves places s’incorporaran a les diferents unitats que conformen la Policia Local de Manacor. 

Els agents han jurat o promès el càrrec aquest dilluns de matí al Claustre de Sant Vicenç Ferrer davant el batle de Manacor, Miquel Oliver; el secretari municipal, Nicolau Conti; i l’inspector en cap de la Policia Local de Manacor, Manel Prieto

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad