Nova baixada de Covid a la UCI de l’hospital de Manacor

Els ingressats totals per coronavirus al centre tornen a baixar de 20 després de setmanes de preocupació

 

Els ingressats positius per Covid a la UCI de l’hospital de Manacor tornen a baixar. Aquest passat cap de setmana s’ha notat una millora general en el nombre de pacients que continuen tant a la tercera planta com a la Unitat de Cures Intensives del centre comarcal, procedents també de distints municipis veïnats. D’aquesta manera, avui dilluns i segons les dades facilitades per la gerència, hi ha 4 malalts per coronavirus a la UCI i 14 a planta, per un total doncs, de 18.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad