Nova baixada de Covid a la UCI de l’hospital de Manacor

Els ingressats totals per coronavirus al centre tornen a baixar de 20 després de setmanes de preocupació

 

Els ingressats positius per Covid a la UCI de l’hospital de Manacor tornen a baixar. Aquest passat cap de setmana s’ha notat una millora general en el nombre de pacients que continuen tant a la tercera planta com a la Unitat de Cures Intensives del centre comarcal, procedents també de distints municipis veïnats. D’aquesta manera, avui dilluns i segons les dades facilitades per la gerència, hi ha 4 malalts per coronavirus a la UCI i 14 a planta, per un total doncs, de 18.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad