Els vals de consum s’esgoten en només mig dia

Més de 6.000 manacorins ja han descarregat, en qüestió d’hores, els dos als que tenien dret durant aquesta tercera campanya

 

Els 12.669 vals que l’ajuntament de Manacor ha tornat a activar aquest 5 de febrer, s’han esgotat en tan sols mig dia. Així, la tercera campanya anunciada ahir ha aconseguit que en qüestió d’hores més de 6.000 persones hagin entrat a la pàgina web jabatega.com per descarregar-se els dos vals de 10 euros cada un que es poden descanviar a més d’un centenar d’establiments comercials del municipi. Una iniciativa que ha resultat ser un èxit instantani en aquesta ocasió.

Els vals de consum posats en circulació per l’ajuntament de Manacor des del passat 14 de desembre han generat fins ara un volum de compres total de 1,6 milions d’euros entre la primera i la segona campanya. En total, s’han descanviat 67.331 vals (encara que a hores d’ara ja s’han baixat els 80.000 disponibles), el que representa una injecció directa per als negocis adherits de 673.310 euros públics.

Per sectors, el 25% dels vals que s’han descanviat entre el 14 de desembre i el 31 de gener s’han gastat en moda, amb una compra mitjana de 42 euros; el 24% s’han descanviat en alimentació, vins, caves i destil·lats, amb una compra mitjana de 30 euros; el 12% s’han gastat en esports amb una compra mitjana de 50 euros; i l’11% en decoració, il·luminació, electricitat, electrodomèstics i llar, amb una compra mitjana de 41 euros.

Mentre que a la segona tongada, per sectors, el 26% dels vals (6.139 vals) s’han gastat en alimentació, amb una compra mitjana de 29 euros; el 24% dels vals (5.083) s’han gastat en roba, amb una compra mitjana de 40 euros; el 12% (2.517 vals) s’ha gastat en decoració, il·luminació, electricitat, electrodomèstics i llar, amb una compra mitjana de 42 euros; i l’11% (2.250 vals) en esports, amb una compra mitjana de 49 euros.

Ara faltarà veure en què es gastaran els vals els manacorins durant la tercera campanya i si n’hi podrà haver més en un futur si les circumstàncies ho permeten.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad