El Govern es compromet a modernitzar Cales de Mallorca

Negueruela valora la seva situació com a destí turístic madur, però no parla de projectes ni xifres

 

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, s’ha desplaçat aquest divendres a Cales de Mallorca, on ha desenvolupat una jornada de treball en la qual ha valorat la situació econòmica, turística i laboral del municipi al costat del batle de Manacor, Miquel Oliver, i els agents econòmics de la zona. El conseller s’ha compromès a eleborar un pla per actualitzar Cales com a destí turístic de qualitat “unint les inversions privades amb ajudes públiques. És una zona madura que s’ha de tenir en compte”.

Durant la jornada, el conseller ha realitzat una visita a aquesta zona turística per a conèixer la realitat d’aquest destí, que a l’igual de la resta de llocs vacacionals de les Illes Balears, està sofrint les conseqüències de la pandèmia provocada per la COVID-19. Al llarg del passeig, que s’ha prolongat aproximadament per una hora, tant el conseller com la resta dels assistents han visitat alguns dels llocs més turístics de Cales de Mallorca.

Més tard, Negueruela s’ha reunit amb el batle de Manacor i els agents econòmics de la zona, que han pogut traslladar-li al conseller les necessitats per les quals travessa el destí i les millores que podria afrontar a curt, mitjà i llarg termini.

El conseller ha expressat en la reunió la necessitat d’impulsar el destí i fomentar al màxim la coordinació entre totes les administracions de cara a afrontar el reinici i la recuperació de l’activitat turística al més aviat possible, quan les xifres d’incidència epidemiològica ho permetin i sempre de la manera més segura possible, tant per a residents, com per a treballadors i visitants.

A la trobada han assistit, a més de Negueruela i el batle de Manacor, Miquel Oliver, la delegada d’Urbanisme de la ciutat, Nuria Hinojosa, el delegat de la zona costanera, Sebastián Nadal, la delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, la presidenta de l’associació hotelera de s’Illot, Susana de Juan, el president de l’associació de Cales de Mallorca, Joan Ramon Pol i la presidenta de l’associació de comerciants de Cales de Mallorca, Maria Antònia Llull.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad