El ConectaBalear es despedeix de la Copa del Rei a les primeres de canvi

El CV Manacor no pot amb L’Urbia Palma als quarts de final de la seva primera participació

 

Un ConectaBalear incapaç de posar a la pista el seu potencial de joc ha deixat escapar per la via ràpida el partit de quarts de final contra l’Urbia U Energia Vòlei Palma, a la XLVI Copa de SM el Rei que es disputa aquest cap de setmana al Centre Insular d’Esports de las Palmas de Gran Canària.

Els homes de Lluís Molada no han pogut contenir el servei i bloqueig inapel·lables del seu oponent mallorquí, i han encaixat un 3-0 sense possibilitat de remuntar. La primera mànega ja ha arrencat amb un 6-3 dels palmesans i una posterior renda de 16-11 difícil de superar pels de Manacor. En el segon set els dos equips han començat molt igualats, però un altre parcial de 4 punts en el 17-13, ha permès a l’Urbia l’avantatge i tancar el set amb 5 punts de diferència. Tercer set amb un començament ja fort de l’equip palmesà, tampoc ha tingut massa color. Final de partit 3-0 per la via ràpida a quarts de finals.

Al final del partit, l’entrenador del ConectaBalear, Lluís Molada, ha estat molt categòric: “Havíem vingut a jugar un bon partit. No ha estat així. No hem trobat en cap moment el nostre joc “. El col·locador del ConectaBalear Rubén Lorente, s’ha referit en termes semblants: “ens anam amb una sensació freda en no haver jugat amb la nostra identitat. No hem estat nosaltres i tenim una sensació dolenta de no haver estat ficats en el partit com veritablement som en equip “. 

FITXA TÈCNICA:

URBIA U ENERGÍA VOLEY PALMA-CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-0

PARCIALS: 1-0 (25-18), 2-0 (25-20), 3-0 (25-17).

ALINEACIONS:

URBIA U ENERGÍA VOLEY PALMA: Walter Da Cruz, Juan Manuel González, Ricardo Perini, Gabriel del Carmen, Rodrigo Roberto De Melo, Daniel Ruiz (líbero) i Elvis de Oliveira. Entrenador: Marcos Dreyer.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Thiago Vanole, Rubén Lorente, Caetano Filter, David López, Angel Rodríguez, Rafael Guimaraes i Antoni Piris (líbero). També jugaren J. Franesc Cabrer, Miquel Gallego, Anderson Chourio, Xesc Mesquida i Andreu Català. Entrenador: Lluis Enric Molada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad