Baixen els ingressats amb Covid a la UCI de Manacor

Bones notícies a la fi, després de tres setmanes de bars i gimnasos tancats

 

Finalment sembla que les mesures decretades fa tres setmanes per la conselleria de Salut del Govern fan el seu efecte, i a dia d’avui divendres 5 de febrer, ja es nota una baixada notable d’ingressats amb Covid a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital de Manacor. D’aquesta manera ara mateix són 6, menys de la meitat de les places previstes per malalts positius. Així i tot, el nombre total de pacients amb coronavirus que resten al centre, comptant amb els 14 que ocupen llits de la tercera planta, són 20, tot esperant que la xifra pugui baixar encara més aquest cap de setmana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad