Ofrena floral en homenatge a Mossèn Alcover

La imatge

 

L’obelisc dedicat a la figura del canonge i filòleg manacorí Mossèn Antoni Maria Alcover, fou ahir el punt de trobada per l’ofrena anual que des de fa dècades es realitza a la seva memòria, aquesta vegada en commemoració ja del 159è aniversari del seu naixement. Organitzat pels Amics de la Institució Alcover, va comptar amb la participació de l’ajuntament de Manacor i membres de l’Escola Municipal de Mallorquí, l’IES Manacor i familiars del mateix Alcover.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad