Els nous ingressats per Covid a Manacor tenen entre 41 i 44 anys

Molts d’ells sense patologies importants prèvies

 

Dels nous pacients positius per covid que han hagut d’ingressar a l’hospital de Manacor, la majoria estan en una franja d’edat que va dels 41 i els 44 anys i que no presentaven patologies prèvies d’importància, segons han explicat responsables del servei de l’UCI del centre. Unes dades que contradiuen a la creença socials generalitzada que es tenia fins ara, que afectava a un gruix de persones majors i ja afectades per altres dolències. Aquestes dues darreres setmanes han estat crítiques per a l’hospital comarcal, que ha vist com augmentaven notablement tant els ingressos a planta com a la Unitat de Cures Intensives.

De fet, en els últims 10 dies fins a 7 pacients han hagut de ser traslladats a altres centres hospitalaris, davant el perill d’un col·lapse de la UCI on, a dia d’avui dimarts, encara hi resten 8 persones en estat greu (Una UCI que en principi estava pensada per a 6 pacients i que ha hagut de ser ampliada primer a 8 i ara a 13 llits reservats per covid). Pel que fa als malalts que són a la tercera planta, es mantenen com ahir en 17.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad