Els nous ingressats per Covid a Manacor tenen entre 41 i 44 anys

Molts d’ells sense patologies importants prèvies

 

Dels nous pacients positius per covid que han hagut d’ingressar a l’hospital de Manacor, la majoria estan en una franja d’edat que va dels 41 i els 44 anys i que no presentaven patologies prèvies d’importància, segons han explicat responsables del servei de l’UCI del centre. Unes dades que contradiuen a la creença socials generalitzada que es tenia fins ara, que afectava a un gruix de persones majors i ja afectades per altres dolències. Aquestes dues darreres setmanes han estat crítiques per a l’hospital comarcal, que ha vist com augmentaven notablement tant els ingressos a planta com a la Unitat de Cures Intensives.

De fet, en els últims 10 dies fins a 7 pacients han hagut de ser traslladats a altres centres hospitalaris, davant el perill d’un col·lapse de la UCI on, a dia d’avui dimarts, encara hi resten 8 persones en estat greu (Una UCI que en principi estava pensada per a 6 pacients i que ha hagut de ser ampliada primer a 8 i ara a 13 llits reservats per covid). Pel que fa als malalts que són a la tercera planta, es mantenen com ahir en 17.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad