Mor la mare de l’ex batle Antoni Pastor

Bàrbara Cabrer, de 91 anys d’edat i veïna de Manacor

 

Bàrbara Cabrer Gomila, mare de l’ex batle que més anys ha estat al front del municipi, Antoni Pastor, ha mort aquest dilluns 1 de febrer, als 91 anys d’edat. Degut a la situació sanitària tant el vetllador com el funeral es duran a terme en la intimitat familiar. Pastor ha compartit a les seves xarxes socials, un sentit escrit d’acomiat: “Ens ha deixat per sempre. Que tinguis un bon viatge i puguis descansar en pau. Saps que et trobarem molt a faltar. No tinc paraules suficients per expressar tot el que sento. Ara més que mai necessito creure que hi ha alguna cosa molt millor després de la vida i que tindrem l’oportunitat de retrobar-nos algun dia. Un beso molt fort”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad