Mor la mare de l’ex batle Antoni Pastor

Bàrbara Cabrer, de 91 anys d’edat i veïna de Manacor

 

Bàrbara Cabrer Gomila, mare de l’ex batle que més anys ha estat al front del municipi, Antoni Pastor, ha mort aquest dilluns 1 de febrer, als 91 anys d’edat. Degut a la situació sanitària tant el vetllador com el funeral es duran a terme en la intimitat familiar. Pastor ha compartit a les seves xarxes socials, un sentit escrit d’acomiat: “Ens ha deixat per sempre. Que tinguis un bon viatge i puguis descansar en pau. Saps que et trobarem molt a faltar. No tinc paraules suficients per expressar tot el que sento. Ara més que mai necessito creure que hi ha alguna cosa molt millor després de la vida i que tindrem l’oportunitat de retrobar-nos algun dia. Un beso molt fort”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad