Les màquines comencen a fer feina al Simó Ballester

L’objectiu final és ampliar el pati i la incorporació de l’edifici dels Sementals

 

La Conselleria d’Educació ha començat les obres al voltants del CEIPIEEM Simó Ballester, el que durà, en darrer terma a la remodelació i acabament de l’edifici de l’antic quarter militar dels Sementals i unió amb el col·legi amb un tram del carrer Lepant. Un projecte que va sortir fa uns mesos a licitació per  1.990.726 euros i que té un termini d’execució de 10 mesos. És a dir, que no estarà a punt pel proper curs. Les màquines ja han començat a fer feina aquesta setmana amb l’enrajolat de les voravies de l’edifici i el tram d’unió dels patis.

Amb un pressupost de més d’1’9 milions d’euros el projecte de reforma del centre contempla importants actuacions com l’adequació per a ús docent, intentant aprofitar el màxim possible la infraestructura existent de l’edifici dels Sementals, i adaptar-lo a la seva activitat com a centre integrat de música. 

A la planta baixa es preveu situar-hi les estances destinades a l’escola infantil que consten de 6 aules, 2 sales de psicomotricitat, els banys d’alumnes i de personal a més de dues estances auxiliars. També es preveu una zona de vestíbul d’accés per les estances situades en planta primera. Aquest vestíbul està separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que no es puguin creuar els usuaris de l’escola infantil amb aquells que faran ús de les instal·lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la planta primera s’ubicaran les dependències destinades a desenvolupar l’activitat musical, un total de 3 grans unitats funcionals. A la façana de l’Avinguda dels Pins de Sa Torre, les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte per instal•lacions i l’ascensor que comunica els 3 nivells de l’edifici i 2 lluernaris.

Finalment a la façana del carrer Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, una estança que té ús de fonoteca videoteca i biblioteca i finalment una sala de majors dimensions destinada a usos polivalents. Actualment el Simó Ballester compta amb 381 alumnes.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad