Les màquines comencen a fer feina al Simó Ballester

L’objectiu final és ampliar el pati i la incorporació de l’edifici dels Sementals

 

La Conselleria d’Educació ha començat les obres al voltants del CEIPIEEM Simó Ballester, el que durà, en darrer terma a la remodelació i acabament de l’edifici de l’antic quarter militar dels Sementals i unió amb el col·legi amb un tram del carrer Lepant. Un projecte que va sortir fa uns mesos a licitació per  1.990.726 euros i que té un termini d’execució de 10 mesos. És a dir, que no estarà a punt pel proper curs. Les màquines ja han començat a fer feina aquesta setmana amb l’enrajolat de les voravies de l’edifici i el tram d’unió dels patis.

Amb un pressupost de més d’1’9 milions d’euros el projecte de reforma del centre contempla importants actuacions com l’adequació per a ús docent, intentant aprofitar el màxim possible la infraestructura existent de l’edifici dels Sementals, i adaptar-lo a la seva activitat com a centre integrat de música. 

A la planta baixa es preveu situar-hi les estances destinades a l’escola infantil que consten de 6 aules, 2 sales de psicomotricitat, els banys d’alumnes i de personal a més de dues estances auxiliars. També es preveu una zona de vestíbul d’accés per les estances situades en planta primera. Aquest vestíbul està separat de l’espai destinat a l’escola infantil, de manera que no es puguin creuar els usuaris de l’escola infantil amb aquells que faran ús de les instal·lacions destinades als ensenyaments musicals.

A la planta primera s’ubicaran les dependències destinades a desenvolupar l’activitat musical, un total de 3 grans unitats funcionals. A la façana de l’Avinguda dels Pins de Sa Torre, les aules d’assaig individual i la sala de professors, a més dels serveis, un magatzem, un recinte per instal•lacions i l’ascensor que comunica els 3 nivells de l’edifici i 2 lluernaris.

Finalment a la façana del carrer Lepant s’hi situaran dues aules d’estudis no instrumentals, una estança que té ús de fonoteca videoteca i biblioteca i finalment una sala de majors dimensions destinada a usos polivalents. Actualment el Simó Ballester compta amb 381 alumnes.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad