Després de la crisi de la tala de s’Illot, l’Ajuntament col·loca un cartell informant de l’eliminació i reposició d’un arbre

 

Ara fa un mes les obres per millorar l’enllumentat públic de part de s’Illot se’n duien per davant, per sorpresa, més de 50 arbres de tota casta, en una acció que va aixecar les protestes dels veïnats que havien sembrat i cuidat des de feia dècades quan l’Ajuntament no sen feia responsable del seu manteniment. Arreglat el tema, ara el consistori ja va més alterta i ha decidit informar millor sobre les seves actuacions en aquest sentit.

La fotografia correspon a un carrer de la barriada de Sa Torre, on en un arbre, tant l’Ajuntament com l’empresa concessionària del manteniment de l’arbrat, Melchor Mascaró SA, han col·locat un full plàstificat informant als veïns de l’eliminació i “propera reposició d’aquest arbre”, tot disculpant-se també per les molèsties. No hi ha com informar per evitar problemes.

L’Ajuntament es compromet a sembrar lledoners a s’Illot

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad