L’antiga pensió Bini de Porto Cristo reobrirà com un petit hotel

L’establiment dels anys 70, situat a la segona línia, comptarà amb una vintena d’habitacions

 

Porto Cristo tendrà prest un nou hotel. L’empresa turística Anira Bé Petits Hotels, de la que n’és responsable entre d’altres l’expolític manacorí Joan Lladó, ha decidit reformar una finca de la seva propietat situada al carrer Sureda, per convertir-lo en un establiment que permeti al turista socialitzar amb tendes i restaurants de la zona, propiciant d’aquesta manera una redistribució econòmica. El projecte ja ha entrat dins el departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor

L’hotel idò, s’ubicarà a l’antiga pensió Bini, tancada des de fa varis anys, després de varies dècades d’esplendor entre els anys 70 i 80. L’edifici havia quedat obsolet per la seva funció i respecte al barri, amb la qual cosa, també es millorarà l’estètica veïnal. Disposarà aproximadament d’una vintena d’habitacions, segons les que siguin possibles amb la nova normativa. Els promotors preveuen començar les obres a finals d’enguany i que l’hotel pugui obrir el 2022. La inversió en la reforma és d’uns 500.000 euros.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad