Es presenta a Sa Teulera el programa per millorar la imatge dels productes locals

La nova convocatòria de Exposa té com a objectiu la incorporació del disseny com a eina per donar-lis més valor

 

El vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, va presentar ahir a Manacor la nova convocatòria del programa Exposa, que té com a objectiu la incorporació del disseny com a eina per donar més valor als productes locals. La presentació es va dur a terme a la botiga ecològica a Sa Teulera a Manacor. Gràcies al programa, aquesta empresa va actualitzar la seva imatge a partir de l’adequació dels espais expositius, a més d’incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes. L’acte de presentació del programa va comptar amb la participació de la tinent de batle, Núria Hinojosa; del regidor d’Activitats i Serveis Generals, Carles Grimalt, i de representants de Sa Teulera.

La nova convocatòria d’Exposa permetrà que fins a vuit indústries de les Illes Balears obtinguin un assessorament personalitzat d’una tècnica de l’IDI especialista en disseny d’interiors que visitarà l’espai, n’analitzarà les mancances i plantejarà una proposta per millorar el disseny expositiu de l’àrea on s’exposarà el producte.

El programa, totalment gratuït, contribueix a fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses de caràcter industrial, així com actualitzar la imatge de la indústria a partir de la renovació, adequació i personalització de les exposicions dels productes. A més, també s’impulsa la professionalització del sector amb la incorporació de la figura del  dissenyador d’interiors, amb els seus beneficis i fets diferenciadors, necessaris a tenir en compte en l’estratègia d’una empresa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad