L’Ajuntament es compromet a sembrar lledoners a s’Illot

Una representació veïnal i la regidoria d’Urbanisme consensuen la col·locació de 64 arbres a la zona afectada per la tala de fa unes setmanes

 

Els veïnats afectats per la tala sorpresa de més de cinquanta arbres fa unes setmanes a s’Illot, tornaran a tenir ombra a curt plaç després que aquesta setmana l’ajuntament de Manacor s’hagi compromès a resembrar-ne, una vegada hagin conclòs les obres per eixamplar les voravies i arreglar el quadre elèctric defectuós, que venia causant problemes des de fa una anys a la zona propera a Cala Morlanda.

Aquest dimarts, i després d’una reunió entre una representació dels veïnats i del departament d’Urbanisme municipal, el consistori va confirmar la col·locació de 64 lledoners d’uns 18 centímetres de diàmetre en substitució dels exemplars eliminats sense avisar per poder dur a terme el projecte. Els tècnics locals han explicat que després de marcar els punts de llum, es procedirà a distribuïr l’arbrat (uns tres lledoners per cada costat d’illeta afectada), que comptarà amb garangoles separades de les aceres a fi que l’aigua pugui circular i no quedi estancada, com fins ara, en dies de pluja.

Els representants veïnals han volgut donar les gràcies als gairebé 440 silloters que van signar en favor de la resembra i per tractar d’aconseguir una reunió informativa amb l’Ajuntament que aclarís la tala indiscriminada, així com consensuar de quina forma es tornarien a col·locar els arbres perduts.

Registren 36 fulls de signatures contràries a l’actuació municipal a Cala Morlanda

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad