L’Ajuntament es compromet a sembrar lledoners a s’Illot

Una representació veïnal i la regidoria d’Urbanisme consensuen la col·locació de 64 arbres a la zona afectada per la tala de fa unes setmanes

 

Els veïnats afectats per la tala sorpresa de més de cinquanta arbres fa unes setmanes a s’Illot, tornaran a tenir ombra a curt plaç després que aquesta setmana l’ajuntament de Manacor s’hagi compromès a resembrar-ne, una vegada hagin conclòs les obres per eixamplar les voravies i arreglar el quadre elèctric defectuós, que venia causant problemes des de fa una anys a la zona propera a Cala Morlanda.

Aquest dimarts, i després d’una reunió entre una representació dels veïnats i del departament d’Urbanisme municipal, el consistori va confirmar la col·locació de 64 lledoners d’uns 18 centímetres de diàmetre en substitució dels exemplars eliminats sense avisar per poder dur a terme el projecte. Els tècnics locals han explicat que després de marcar els punts de llum, es procedirà a distribuïr l’arbrat (uns tres lledoners per cada costat d’illeta afectada), que comptarà amb garangoles separades de les aceres a fi que l’aigua pugui circular i no quedi estancada, com fins ara, en dies de pluja.

Els representants veïnals han volgut donar les gràcies als gairebé 440 silloters que van signar en favor de la resembra i per tractar d’aconseguir una reunió informativa amb l’Ajuntament que aclarís la tala indiscriminada, així com consensuar de quina forma es tornarien a col·locar els arbres perduts.

Registren 36 fulls de signatures contràries a l’actuació municipal a Cala Morlanda

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad