Els conductors de patinets ja estan obligats a complir normes

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha fet saber les noves normes que tots els consuctors de patinets elèctrics estan obligats a cumplir des del passat 2 de gener: entre les més importants estan l’obligació de complir les normes de trànsit com qualsevol altre conductor, això sí, sense poder superar els 25km/h, només hi podrà anar una persona per patinet, s’hauran de sometre a proves d’alcohol i drogues, han d’anar a peu per creuar els passos de peatons, si volen consultar el telèfon mòbil s’hauran d’aturar, no podran dur auriculars mentre condueixin, i de nit han de dur llum o elements reflectants. A més, cal recordar que els responsables de les possibles infraccions pels conductors menors de 18 anys seran els seus pares o tutors.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad