Els conductors de patinets ja estan obligats a complir normes

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor ha fet saber les noves normes que tots els consuctors de patinets elèctrics estan obligats a cumplir des del passat 2 de gener: entre les més importants estan l’obligació de complir les normes de trànsit com qualsevol altre conductor, això sí, sense poder superar els 25km/h, només hi podrà anar una persona per patinet, s’hauran de sometre a proves d’alcohol i drogues, han d’anar a peu per creuar els passos de peatons, si volen consultar el telèfon mòbil s’hauran d’aturar, no podran dur auriculars mentre condueixin, i de nit han de dur llum o elements reflectants. A més, cal recordar que els responsables de les possibles infraccions pels conductors menors de 18 anys seran els seus pares o tutors.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad