Els bars i restaurants ja poden sol·licitar els 1.500 euros del Consell

Els bars i restaurants afectats pel tancament dictat pel Govern arran de la nova onada de positius per Covid-19, ja poden sol·licitar els 1.500 euros mensuals d’ajuda per poder aguantar el cop mentre durin (està previst que s’allargui almenys quinze dies més) les restriccions que només permeten el take-away. Així, el Consell de Mallorca és qui ofereix i tramita ja els ajuts. Els interessants han de seguir les següents instruccions telemàtiques a través de la web http://ajutsmallorca.com/

Instruccions de tramitació:

  • Emplenar els formularis sol.licitats i annexes a aquesta convocatòria a través del tràmit creat específicament per aquesta convocatòria. No seran vàlides les sol.licituds fora del tràmit.
  • Preparar la documentació que s’ha d’adjuntar en format digital.
  • Passos a seguir: accedir al web https://fundaciomallorcaturisme.sedelectronica.es/info.0 i al catàleg per la tramitació electrònica corresponent

 NOMÉS S’ADMETRÀ UNA AJUDA PER ESTABLIMENT. NO ES PODEN PRESENTAR DUES SOL·LICITUDS PER DISTINTES PERSONES O ENTITATS PEL MATEIX ESTABLIMENT.

Aquesta sol·licitud pot incloure una petició d’ajuts per dos centres de treball d’un mateix titular, que s’han d’indicar a la sol·licitud.  

Qualsevol dubte o consulta: info@ajutsmallorca.com

CONVOCATÒRIA D’AJUTS PER PAL·LIAR ELS EFECTES DE LA COVID-19

El Consell de Mallorca, a través de la Fundació Mallorca Turisme i amb la col·laboració del Govern de les Illes  Balears, vol pal·liar els efectes que generen les mesures per controlar la COVID-19 i contribuir a mantenir la xarxa econòmica de l’illa.

Si ets titular d’un negoci de restauració, d’un gimnàs o escola de dansa a Mallorca, pots accedir en d’aquests ajuts.

http://ajutsmallorca.com/

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad