El dia que la plaça des Mercat va ser un circuit de velocitat

La imatge

 

El diumenge 22 d’octubre de 1985 la plaça des Mercat de Manacor fou l’escenari per unes espectaculars curses de karts. Entre elles una prova de fins a 150 quilòmetres, de la que en va sortir vencedor el local Guillem Barceló, representant a l’escuderia Renault de Karts. Segons les cròniques de dies després, la cursa va començar amb la pista mullada i summament relliscosa, i amb el cel encapotat, el que va suposar una reducció de participants.

La prova es va celebrar amb tan sols nou pilots. Tot i això la cursa va ser interessant, amb corbes espectaculars i una notable presència de públic, perquè els tres pilots que ocuparien el podi final van lluitar fins a les darreres voltes. Guillem Barceló, ja es va col·locar al capdavant des del principi imposant un ritme molt alt.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad