Les fotos del pas de ‘Hortènsia’ per Manacor i Porto Cristo

La tempesta ‘Hortènsia’ ha passat aquest divendres matí per la contrada, deixant darrera tot un seguit de problemes en forma d’arbres tomats, cotxes esclafats i dues persones ferides de manera lleu. El que ha obligat a intervenir a la brigada, els bombers i la policia, tant a Manacor, com a Porto Cristo i la zona costanera. Aquí en teniu algunes fotos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad