‘Jostissi de Carreró’ es dobla al castellà

Per fer arribar la pel·lícula a un mercat més ampli d’espectadors

Els responsables de ‘Jostissi de Carreró’, l’aclamada pel·lícula rodada a Porto Cristo i que conta les peripècies de Golam, un antiheroi que intenta alliberar el poble de la perillosa Banda del Lobo y tots els seus partidaris malèfics, ja estan fent feina per millorar-la a fi que pugui arribar al màxim de públic possible. Així aquests dies el director, Pedro Miralles, i part de l’equip tècnic estan duen a terme el doblatge de la cinta al castellà, la remasterització del so o la reedició de determinades escenes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad