‘Jostissi de Carreró’ es dobla al castellà

Per fer arribar la pel·lícula a un mercat més ampli d’espectadors

Els responsables de ‘Jostissi de Carreró’, l’aclamada pel·lícula rodada a Porto Cristo i que conta les peripècies de Golam, un antiheroi que intenta alliberar el poble de la perillosa Banda del Lobo y tots els seus partidaris malèfics, ja estan fent feina per millorar-la a fi que pugui arribar al màxim de públic possible. Així aquests dies el director, Pedro Miralles, i part de l’equip tècnic estan duen a terme el doblatge de la cinta al castellà, la remasterització del so o la reedició de determinades escenes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad