El cap de fibló se’n du la teulada del Centre d’Adults

Han caigut arbres i branques a l’avinguda del Torrent, a la plaça del Carme de Portocristo i a la carretera de Cales

El pas de la tempesta Hortènsia per Manacor ha deixat fotografies impactants. Efectes del cap de fibló que ha ocasionat diversos desperfectes en varis punts de la ciutat i de foravila. Entre les conseqüències més destacades ha estat l’aixacament de bona part de la coberta del Centre d’Adults de Manacor, l’antic institut de Na Camel·la, on el temporal de vent ha arrabassat també les cistelles de la pista de bàsquet del pati o part de les reixes que donen a la plaça Madrid, a l’inici del passeig del Ferrocarril.

La Policia Local de Manacor i la Brigada municipal ja fan feina per atendre i resoldre els incidents que ha ocasionat la forta ventada. Han caigut arbres i branques a l’avinguda del Torrent, a la plaça del Carme de Portocristo i a la carretera de Cales, entre d’altres punts de la costa. S’ha sol·licitat també la col·laboració dels Bombers. L’ajuntament de Manacor demana que si es té constància d’alguna situació de perill o urgència provocada per la tempesta, els afectats es posin en contacte amb la Policia Local (971550063) o amb els Bombers (971550080).

 

Dos ferits lleus al CEPA Llevant i desperfectes a l’Hospital

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad