Dos ferits lleus al CEPA Llevant i desperfectes a l’Hospital

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i diversos regidors han acudit al lloc del fets

 

Poc a poc van arribant notícies dels desperfectes que la causat el pas del cap de fibló que avui dematí ha maltractat Manacor i la comarca. Un dels edificis més afectats ha estat l’antic institut i centre de Formació Professional de Na Camel·la, on el vent se n’ha duit bona part de la coberta i ha deixat dos ferits lleus que es trobaven a la zona en aquells moments. Així mateix des de l’hospital de Manacor han informat també d’una serie de desperfectes exteriors que han obligat a cridar els Bombers de Mallorca.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i diversos regidors han acudit al lloc del fets per saber de primera mà què ha passat, parlant amb membres de la brigada municipal, bombers i Policia Local, presents a la zona. Una grua dels Bombers de Mallorca està intentant saber exactament la magnitud del forat deixat pel vent i la pluja a la coberta.

 

El cap de fibló se’n du la teulada del Centre d’Adults

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad