Dos ferits lleus al CEPA Llevant i desperfectes a l’Hospital

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i diversos regidors han acudit al lloc del fets

 

Poc a poc van arribant notícies dels desperfectes que la causat el pas del cap de fibló que avui dematí ha maltractat Manacor i la comarca. Un dels edificis més afectats ha estat l’antic institut i centre de Formació Professional de Na Camel·la, on el vent se n’ha duit bona part de la coberta i ha deixat dos ferits lleus que es trobaven a la zona en aquells moments. Així mateix des de l’hospital de Manacor han informat també d’una serie de desperfectes exteriors que han obligat a cridar els Bombers de Mallorca.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, i diversos regidors han acudit al lloc del fets per saber de primera mà què ha passat, parlant amb membres de la brigada municipal, bombers i Policia Local, presents a la zona. Una grua dels Bombers de Mallorca està intentant saber exactament la magnitud del forat deixat pel vent i la pluja a la coberta.

 

El cap de fibló se’n du la teulada del Centre d’Adults

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad