Mor el constructor manacorí Melchor Mascaró

El seu funeral es celebrarà avui dijous a les 19 hores a l’església dels Dolors de Manacor, seguint tots els protocols sanitaris pertinents

 

El constructor Melchor Mascaró (Manacor, 1931), fundador i propietari de l’empresa que du el seu nom (i que compta amb prop de 700 treballadors), va morir ahir dimecres als de 89 anys. Especialitzada sobretot en projectes d’obra civil i serveis mediambientals, a més de concessions de recollida de residus a diversos municipis, l’empresa fou fundada l’any 1966, primer en el sector de l’agricultura. A nivell mallorquí, entre les seves obres emblemàtiques figuren el Metro de Palma, al Palma Arena, el desdoblament de la carretera de Manacor (Ma-15), al Parc Bit o la línia de tren entre Inca i Manacor.

Era el més jove de sis germans i estava casat amb Antònia Martorell, amb qui va tenir quatre fills. El seu funeral es celebrarà avui dijous a les 19 hores a l’església dels Dolors de Manacor, seguint tots els protocols sanitaris pertinents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad