Mor el constructor manacorí Melchor Mascaró

El seu funeral es celebrarà avui dijous a les 19 hores a l’església dels Dolors de Manacor, seguint tots els protocols sanitaris pertinents

 

El constructor Melchor Mascaró (Manacor, 1931), fundador i propietari de l’empresa que du el seu nom (i que compta amb prop de 700 treballadors), va morir ahir dimecres als de 89 anys. Especialitzada sobretot en projectes d’obra civil i serveis mediambientals, a més de concessions de recollida de residus a diversos municipis, l’empresa fou fundada l’any 1966, primer en el sector de l’agricultura. A nivell mallorquí, entre les seves obres emblemàtiques figuren el Metro de Palma, al Palma Arena, el desdoblament de la carretera de Manacor (Ma-15), al Parc Bit o la línia de tren entre Inca i Manacor.

Era el més jove de sis germans i estava casat amb Antònia Martorell, amb qui va tenir quatre fills. El seu funeral es celebrarà avui dijous a les 19 hores a l’església dels Dolors de Manacor, seguint tots els protocols sanitaris pertinents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad