Manacor torna a baixar dels 30 ingressats per covid

Descongestió relativa de la tercera planta de l’Hospital

 

Les darreres dades de l’hospital de Manacor encomanen un cert optimisme de cara al final de la setmana. A dia d’avui dimecres, sabem que s’ha tornat a baixar dels 30 ingressats per Covid, una xifra que s’havia disparat fa només dos dies i que ara recobra els números de fa una setmana. Així les coses, ara mateix hi ha 20 malalts positius de coronavirus en llits de la tercera planta, mentre que uns altres 9 són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera de millorar i poder passar també a planta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad