Manacor torna a baixar dels 30 ingressats per covid

Descongestió relativa de la tercera planta de l’Hospital

 

Les darreres dades de l’hospital de Manacor encomanen un cert optimisme de cara al final de la setmana. A dia d’avui dimecres, sabem que s’ha tornat a baixar dels 30 ingressats per Covid, una xifra que s’havia disparat fa només dos dies i que ara recobra els números de fa una setmana. Així les coses, ara mateix hi ha 20 malalts positius de coronavirus en llits de la tercera planta, mentre que uns altres 9 són a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera de millorar i poder passar també a planta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad