L’Escola de Mallorquí reparteix 1.000 mascaretes entre el professorat

Dues impresos textos breus de persones vinculades amb la cultura a Manacor. La iniciativa s’emmarca en la campanya ‘Intercanviam un vers?’

 

L’Escola Municipal de Mallorquí ha repartit mil màscares als vint centres educatius del municipi de Manacor, que comprenen totes les etapes educatives, des d’educació 0-3 fins al centre d’adults. La iniciativa s’emmarca en la campanya “Intercanviam un vers?” de la institució municipal. L’Escola Municipal de Mallorquí és conscient del paper que juga el professorat dels centres escolars del nostre municipi en la transmissió i l’ensenyament de la llengua i per això ha regalat aquestes màscares dissenyades amb textos breus de persones vinculades amb la cultura a Manacor. En concret, una du una frase del conte La dimònia Apol·lònia, de Maria Antònia Veny: «Vull ser qui som!»; i l’altra, un vers de la cançó homònima, Cançó, del cantautor Roger Pistola: «Se’n van les paraules que mai no et vaig dir».

La iniciativa, de foment de la lectura i de l’ús de la llengua catalana, proposa als docents dels centres educatius del municipi que, a canvi, regalin un vers. Per això s’ha proposat que, amb la màscara posada, es facin una foto o es gravin un vídeo i el publiquin a les xarxes socials amb l’etiqueta #IntercanviamUnVers. Amb la foto, es demana que escriguin un vers i n’especifiquin l’autor, a més d’indicar el nom del centre escolar. Amb el vídeo, es demana que recitin un vers especificant-ne l’autor i el nom del centre.

Els centres educatius del municipi s’han sumat a la iniciativa, com es pot comprovar a les diferents xarxes socials, seguint l’etiqueta proposada #IntercanviamUnVers.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad