Es disparen els ingressos per covid a la tercera planta de l’hospital

Els simptomes no són bons tot i les restriccions de les darreres setmanes

 

El número d’ingressats a la tercera planta de l’hospital de Manacor (la que està reservada pels malalts positius de Covid que presenten complicacions) s’ha disparat des de divendres, darrer dia del que tenim dades. Així, durant aquest darrer cap de setmana hem passat de 21 a 27, un increment notable relacionat amb els encontres socials de les darreres festes nadalenques. D’aquesta manera es superen ja els 30 ingressats totals de fa tres dies i passam a 36, comptant les 9 persones que encara són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que té, cal recordar-ho, una capacitat per a 13 persones.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad