La Policia tancarà El Palau per evitar aglomeracions per Sant Antoni

El batle aprova un ban municipal per assegurar la vigilància durant el cap de setmana

Avui de matí el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha aprovat un ban de cara a la festivitat de Sant Antoni, donades les circumstàncies d’excepció a nivell sanitari, per tal de tractar de limitar al màxim la mobilitat derivada intrínsecament de la festa popular. Així mateix, la Policia Local destinarà durant la vigília i el dia de Sant Antoni uns trenta efectius a controlar el compliment de les mesures sanitàries en vigor.

Hi haurà presència policial als punts més significatius de la festa, com ara cal Baciner, la plaça del Convent o als voltants de l’església dels Dolors, amb l’objectiu d’evitar possibles concentracions de persones. De fet, la Policia Local té previst l’acordonament de la plaça del Palau per evitar la possibilitat de cap aglomeració a l’hora de la celebració de les Completes, que tendran lloc enguany a porta tancada i sense públic. La Policia Nacional també col·laborarà amb el dispositiu policial a Manacor, que cobrirà també el sòl rústic i tot el municipi.

El dispositiu especial per a Sant Antoni s’ha reforçat també amb l’equip d’informadors COVID-19 del Govern de les Illes Balears, que aquest divendres ja han fet tasques informatives orientades a la població més jove a les entrades i sortides dels IES Manacor i Porto Cristo. Així mateix, demà dissabte també seran presents al centre de Manacor, informant la població que les úniques reunions autoritzades actualment són amb les persones del nucli de convivència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad