Els ingressats per Covid a Manacor no baixen de 30

La situació no empitjora però tampoc hi ha un descens

 

Un dia més, la setmana de Sant Antoni està resultant ser una de les pitjors de la segona onada de Covid-19 a la comarca. Això es tradueix en unes xifres elevades d’ingressats (tant a planta com a la UCI) que no baixen de la trentena. Això sí, avui hi ha un pacient menys a la Unitat de Cures Intensives, però un més a la tercera planta reservada als positius hospitalitzats per coronavirus. Cal recordar que el centre fa unes setmanes que va ampliar a 13 les places UCI. Així idò, avui divendres hi ha 21 pacients a llits ‘normals’ i 9 de més greus en vigilància permanent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad