Els positius de Covid a planta es dupliquen en tres dies

Ahir es varen poder injectar un total de 189 dosi de la vacuna als professionals de l’Hospital. Un procediment que continuarà avui

 

Els pacients positius per coronavirus que en aquests moments estan ingressats a la tercera planta de l’hospital de Manacor ja són el doble que fa només tres dies quan va començar la setmana. D’aquesta manera, si dilluns eren 10, ara ja són 20. Una xifra que evidentment no agrada als professionals del centre, que miren amb molta preocupació el pas dels dies posteriors a les festes de Nadal. Pel que fa als positius covid a la Unitat de Cures Intensives (UCI), continuen essent 10, com ahir.

Així mateix sabem que ahir, dia en que es va iniciar la vacunació de personal de l’Hospital, finalment es varen poder injectar dosi a un total de 189 professionals. Aquests dies es seguirà amb la tasca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad