L’hospital prohibeix l’entrada de visites i acompanyants de pacients

Pel gran increment de casos. Aquesta prohibició entra en vigor demà, dijous, dia 14 de gener des de les 8.00h.

L’hospital de Manacor ha informat que davant el gran increment de casos de covid ingressats aquests darrers dies, i el gran nombre d’infeccions per SARS-Cov-2 que s’han diagnosticat, l’Hospital de Manacor ha decidit, entre altres mesures, la prohibició de visitants i acompanyants a l’Hospital. Aquesta prohibició entra en vigor demà, dijous, dia 14 de gener.

“Tindrem en compte, com a excepcions, els pacients que requereixen suport familiar estricte, com en el cas dels pacients pediàtrics, pacients en situació d’últims dies o les pacients en situació de part i postpart, o aquells casos en els quals l’equip que atén el pacient el cregui justificat”.

“Us demanam a tots la vostra comprensió i col·laboració en aquests difícils moments, amb el compliment estricte de totes les mesures de seguretat i higiene establertes”, han explicat des del centre hospitalari.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad