El rector Antoni Amorós celebra els seus primers 25 anys com a prevere

La imatge

Demà dijous dia 14, el rector de Manacor, Antoni Amorós complirà 25 anys des de que fou ordenat prevere. Aquesta passat diumenge, festa del baptisme del Senyor, els seus companys i fidels van aprofitar per celebrar les seves noces d’argent i donar-li les gràcies per tot el que fa per les distintes parròquies manacorines, després de dos anys de la seva arribada a la ciutat. La Parròquia Nostra Senyora dels Dolors de Manacor va viure un senzill però emotiu homenatge al rector. Mossèn Antoni Amorós no tenia cap calze ‘propi’, pel que la comunitat cristiana de Manacor n’hi va regalar un en recordança del seu dia especial.
   
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad