Els ingressos a la UCI per Covid no deixen de pujar

L’hospital de Manacor viu una setmana tensa per la continuada pujada de malalts greus

 

La situació d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor no deixa de preocupar. De fet ja són tres les jornades consecutives on el nombre de positius que ocupen llits de la UCI augmenta. El que significa, alhora, que es continua superant el límit inicial marcat pel centre pel que fa a llits disponibles per malalts greus de coronavirus a la Unitat de Cures Intensives. Així idò, avui dimarts 12 de gener són ja 10 les persones que hi són, una més que ahir. Per altra banda també han pujat els malalts de coronavirus a la tercera planta respecte aquest dilluns, de 10 a 12

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad