Artur Aguiló agraeix la col·laboració ciutadana en la Cavalcada de Reis

El regidor de Festes, Esports i Gent Gran de l’ajuntament de Manacor, vol donar les gràcies per la col·laboració de persones i entitats que feren possible la darrera cavalcada de Reis que va tenir lloc per tots els carrers del municipi, i que va haver de comptar amb una logística i coordinació no sempre senzilla:

“Com a regidor de festes de l’Ajuntament de Manacor us faig arribar fer el meu agraïment a tota la gent que d’una manera desinteressada ha col·laborat per tal que els infants del nostre municipi hagin pogut gaudir de la visita de ses Majestats els Reis d’Orient.

Ha estat un any molt complicat en el que els més petits han estat uns dels més perjudicats per les mesures sanitàries i de distanciament social. Per això, era important per a l’equip de govern municipal fer una aposta per a ells, que es mereixen que aquesta màgia un dia tan especial els hagi provocat un somriure.

Sé que no plou sempre a gust de tothom, però vull dir que tots i cada un dels organitzadors i col·laboradors, amb el granet d’arena que hi ha posat cadascú, hem intentat fer-ho de la millor manera possible i, que si hi ha hagut qualque errada, no ha estat intencionadament.

Una vegada més, vull agrair de cor a les Associacions de veïnats de Manacor, de Porto Cristo, a Junts per s’Illot, a la de Son Macià, a la de Cala Murada, a la Policia Local, a UTC de Porto Cristo, als cavallistes, a l’agrupació de Protecció Civil de Manacor, a OK Cars, a la Brigada municipal i a tots els voluntaris. Sense tots vosaltres, tot això no hauria estat possible. Gràcies per fer arribar la màgia, carrer a carrer i plaça a plaça, als ulls dels nostres infants”.

Molts d’anys i salut per tothom!

Artur Aguiló Frau, delegat de Festes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad