Registren 36 fulls de signatures contràries a l’actuació municipal a Cala Morlanda

Demanen una reunió informativa amb l’Ajuntament i el compromís de tornar a sembrar els arbres talats

 

Passades les 11h d’avui dematí veïnats de la zona de S’Illot-Cala Morlanda afectats per la tala de més de 50 arbres de fa unes setmanes, han presentat fins a 36 fulls plens de signatures per protestar contra l’actuació municipal en la gestió del tema, i la manca d’informació prèvia del projecte de reforma de voravies i enllumenat públic, que se n’ha duit per davant arbres amb dècades d’història.

D’aquesta manera s’han pogut presentar en pocs dies 437 signatures, amb les quals es reclama a l’ajuntament de Manacor, una reunió informativa i el compromís municipal a l’hora de tornar a sembrar els elements perduts, cosa que el consistori no tenia prevista, ja que “no entrava dins el pressupost”.

El tema ha arribat a provocar una crisi interna entre el PSOE, responsable d’Urbanisme i la Zona Costanera, i Més-Esquerra, el partit majoritari dins el pacte de govern, que ha admès la manca de tacte amb els veïnats a l’hora d’actuar i de la falta d’informació del projecte que en tenien els seus regidors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad