Registren 36 fulls de signatures contràries a l’actuació municipal a Cala Morlanda

Demanen una reunió informativa amb l’Ajuntament i el compromís de tornar a sembrar els arbres talats

 

Passades les 11h d’avui dematí veïnats de la zona de S’Illot-Cala Morlanda afectats per la tala de més de 50 arbres de fa unes setmanes, han presentat fins a 36 fulls plens de signatures per protestar contra l’actuació municipal en la gestió del tema, i la manca d’informació prèvia del projecte de reforma de voravies i enllumenat públic, que se n’ha duit per davant arbres amb dècades d’història.

D’aquesta manera s’han pogut presentar en pocs dies 437 signatures, amb les quals es reclama a l’ajuntament de Manacor, una reunió informativa i el compromís municipal a l’hora de tornar a sembrar els elements perduts, cosa que el consistori no tenia prevista, ja que “no entrava dins el pressupost”.

El tema ha arribat a provocar una crisi interna entre el PSOE, responsable d’Urbanisme i la Zona Costanera, i Més-Esquerra, el partit majoritari dins el pacte de govern, que ha admès la manca de tacte amb els veïnats a l’hora d’actuar i de la falta d’informació del projecte que en tenien els seus regidors.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad