La UCI de Manacor ja supera la capacitat prevista per la Covid

Una dada preocupant per iniciar les dues setmanes de noves restriccions

 

La Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de Manacor ja ha superat la capacitat prevista per atendre malalts de Covid. I és que si en un principi es varen reservar 6 llits i després de veure l’evolució de la pandèmia la xifra es va ampliar a 8, ara s’ha hagut de fer una nova reestructuració perquè a dia d’avui dilluns dia 11 de gener ja són 9 els ingressats que es troben en estat greu a conseqüència del coronavirus a Manacor i la zona d’influència del centre sanitari de referència. Així mateix, quan comença una de les dues setmanes de noves restriccions, hi ha 10 pacients positius més a la tercera planta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad