Porto Cristo celebra Sant Antoni omplint els balcons de fotos impermeables

Fetes amb el sant i la colla de Dimonis local als paratges més emblemàtics del poble ja estan a la venda

 

Porto Cristo celebrarà amb fotografies als balcons el seu particular Sant Antoni 2021, condicionat per les circumstàncies sanitàries però que vol mantenir l’esperit de poble. “La pandèmia no ens deixa gaudir d’una de les millors festes de l’any, el nostre Sant Antoni. No podem deixar que dia 16 i 17 siguin dies normals… A Porto Cristo s’ha de notar que es Sant Antoni!!”, explica el Patronat porteny.

Per això han elaborat una serie de cartells “amb fotografies espectaculars del nostre Sant Antoni i els nostres Dimonis a les zones amb paisatges més bonics del poble”. “Hem d’omplir els balcons amb aquestes fotografies i enramellar amb mata”, anima. El preu de les fotografies (que són impermeables perquè la pluja d’aquests dies no les faci malbé) és de 3 euros cada una.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad