El ConectaBalear cau amb claretat 3-0 a Lugo

El ConectaBalear comença malament la segona volta de la Superlliga, perdent 3-0 a la complicada pista d’Arenal Emevé. Els de Diego Taboada s’han refet de la derrota encaixada a la primera volta a Manacor i han respost com s’esperava; amb perseverança i actitud defensiva, per emportant-se els tres punts gràcies a actuacions destacades en atac i bloqueig i als errors propis de l’equip visitant.

FITXA TÈCNICA:

ARENAL EMEVÉ-CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-0

PARCIALS: 1-0 (25-22), 2-0 (25-13), 2-0 (25-17)

ARENAL EMEVÉ: V. Bouza, B. Rattray, G. Loeches, U. Ofoha, I. Folgueira, J. Giménez y M. Dovale (L). També jugaren P. Mena, R. Villar i R. López

CONECTABALEAR CV MANACOR: T. Vanole, D. López., R. Martins, A. Rodríguez, C. Filter, R. Lorente y A. Piris (L). També jugaren A. Català, M. Gallego i A. Chourio.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad