El ConectaBalear cau amb claretat 3-0 a Lugo

El ConectaBalear comença malament la segona volta de la Superlliga, perdent 3-0 a la complicada pista d’Arenal Emevé. Els de Diego Taboada s’han refet de la derrota encaixada a la primera volta a Manacor i han respost com s’esperava; amb perseverança i actitud defensiva, per emportant-se els tres punts gràcies a actuacions destacades en atac i bloqueig i als errors propis de l’equip visitant.

FITXA TÈCNICA:

ARENAL EMEVÉ-CONECTABALEAR CV MANACOR: 3-0

PARCIALS: 1-0 (25-22), 2-0 (25-13), 2-0 (25-17)

ARENAL EMEVÉ: V. Bouza, B. Rattray, G. Loeches, U. Ofoha, I. Folgueira, J. Giménez y M. Dovale (L). També jugaren P. Mena, R. Villar i R. López

CONECTABALEAR CV MANACOR: T. Vanole, D. López., R. Martins, A. Rodríguez, C. Filter, R. Lorente y A. Piris (L). També jugaren A. Català, M. Gallego i A. Chourio.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad