Ni dimonis ni foguerons, Sant Antoni queda anul·lat

Patronat, Ajuntament i rector de Manacor ho han anunciat avui dematí

 

Avui dematí, Patronat, Ajuntament i Església de Manacor han anunciat l’anul·lació definitiva de les festes de Sant Antoni de Manacor per causes sanitàries. Enguany no hi haurà ni dimonis, ni foguerons, ni Beneïdes ni primer ball. Tots aquells actes que puguin suposar una acumulació de gent han quedat suspesos. Només sobreviuran les Completes de dia 16 de gener, a les 19,30h a l’església dels Dolors, però a porta tancada.

El responsable del Patronat, Antoni Gomila, ha expressa el seu profund dolor per haver d’anul·lar tots els actes que tradicionalment són al programa “i que tots els bons santantoniers se saben de memòria”, així com ha anunciat que sí que es mantindran els coets que anunciaran, “perquè quedi un record”, els principals actes que s’haurien de dur a terme a les hores assenyalades.

Per la seva banda el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha anunciat la col·locació de vuit grans lones amb fotografies de la festa, que el col·locaran a distints punts emblemàtics, com ara la plaça del Palau o de la Concòrdia. Precisament, i pel fet que la vigília de Sant Antoni cau enguany en dissabte, ha fet una crida perquè la gent no surti més d’allò necessari, ja que ni haurà foguerons, ni els dimonis sortiran en cap moment.

A més, dia 16 s’incrementarà la vigilància policial sobretot a la plaça del Palau, que quedarà tancada al trànsit de persones per evitar problemes. Les Completes, com dèiem es faran a porta tancada, encara que el rector, Antoni Amorós, ha dit que es retransmetran a través del Youtube municipal, i que comptaran amb l’actuació de la Banda de Música en el moment dels Goigs, com cada any.

Una festa que no s’interrompia a Manacor des de 1854

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad