Cinc ingressats menys a planta, però els mateixos a UCI per Covid

A l’espera de veure quina serà la repercusió sanitària de les festes de Nadal

 

Bones i males notícies les que arriben des de l’hospital de Manacor. I és si bé els ingressats a dia d’avui dijous a la tercera planta baixen de 18 a 13, no passa el mateix amb els més greus que encara segueixen a la Unitat de Cures Intensives (UCI), vuit, a l’espera d’una millora. Uns positius per coronavirus que representen fins ara la xifra més alta registrada de l’anomenada segona onada. Encara que el centre podria respondre habilitants nous espais en cas de noves necessitats. Ara falta veure quina serà la repercusió d’aquestes passades festes de Nadal d’aquí uns dies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad