Cinc ingressats menys a planta, però els mateixos a UCI per Covid

A l’espera de veure quina serà la repercusió sanitària de les festes de Nadal

 

Bones i males notícies les que arriben des de l’hospital de Manacor. I és si bé els ingressats a dia d’avui dijous a la tercera planta baixen de 18 a 13, no passa el mateix amb els més greus que encara segueixen a la Unitat de Cures Intensives (UCI), vuit, a l’espera d’una millora. Uns positius per coronavirus que representen fins ara la xifra més alta registrada de l’anomenada segona onada. Encara que el centre podria respondre habilitants nous espais en cas de noves necessitats. Ara falta veure quina serà la repercusió d’aquestes passades festes de Nadal d’aquí uns dies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad