Lidl vol obrir un segon supermercat a Manacor

Seguint una estratègia concreta de desenvolupament

 

L’empresa alemanya d’alimentació i complements Lidl té previst obrir un segon supermercat dins el casc urbà de Manacor. Així ho confirmen fonts municipals, que informen que la multinacional hauria entrat en converses amb els propietaris de l’antic taller de fusters situat darrera la benzinera de la carretera de Felanitx, devora el polígon agroalimentari, per instal·lar-s’hi.

Una nau que té entrada per tres carrers distints i que, per tant, cumpliria amb els requisits que Lidl demanda pel seu volum de vendes. Això també vendria a confirmar l’estratègia seguida darrerament per l’empresa de situar els nous supermercats molt aprop de la valenciana Mercadona, que també té previst obrir dins el polígon agroalimentari, just a davant, a l’altra part de ronda. Un Mercadona que substituirà al que hi ha a la plaça Ramon Llull i que si no hagués estat per la crisi del coronavirus a dia d’avui ja estaria obert.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad