Manacor torna a la xifra més alta d’ingressats a la UCI per Covid

S’igualen les dades registrades a principis del mes de novembre de l’any passat

 

Els vuit llits que la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’hospital comarcal de Manacor té reservats per malalts greus de coronavirus (ampliables en cas de necessitat urgent) ja estan plens. Segons les dades que diàriament aporta el centre, avui dimarts, tot i que les xifres d’ingressats total ha baixat dels 28 d’ahir a 26, sí que hi ha hagut per segon dia consecutiu un augment de pacients a la UCI, el que fa que s’arribi al límit previst, encara que hi ha alternatives per augmentar els llits Covid per habitació o obrir nous espais a planta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad