El rei Melcior visita els malalts de l’Hospital des de les altures

El rei Melcior ha protagonitzat avui capvespre una de les imatges del dia a Manacor. I és que ha volgut repartir els seus millors desitjos als malalts ingressats a planta pujat a una grua per poder estar el més aprop possible del qui en aquesta nit no ho acaben de passar bé ni amb els seus familiars. Al mateix temps que saludava ha fet aparició un gran estel nadalenc en forma de foc artificial.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad