Es dupliquen els ingressos Covid a la UCI de l’hospital

També hi ha cinc pacients més a llits de la tercera planta

 

El nou any 2021 no ha fet que els ingressats per Covid que hi ha a l’hospital de Manacor desapareguin màgicament. De fet els pacients positius per coronavirus que ara ocupen llits de la Unitat de Cures Intensives s’han doblat respecte les darreres xifres oficials del 31 de desembre de 2020, quan en quedaven 3 de pacients molt greus. Ara idò, són 6. També han pujat els que són a habitacions especials de la tercera planta, que si el darrer dia de l’any eren 18, ara són 22.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad