Nou servei de bus: Son Macià recupera línies i Aumasa les perd totes

Per primer cop en dècades Autocares Manacor perd definitivament la concessió del servei interurbà

 

El nou servei de bus interurbà que comença amb el nou any suposa la creació d’una nova xarxa que ofereix coordinació horària entre línies per garantir la connectivitat dels diferents municipis de la zona. És la primera vegada en dècades que Autocares Manacor SA (Aumasa) deixa de prestar servei a la zona de influència de Llevant, el lot 3, que ara passa a ser gestionat per Barcelona Transport SL (participada per Sagalés i l’empresa local Autocars Caldentey).

L’altre novetat que afecta al municipi de Manacor és que a partir d’ara les poblacions de la Colònia de Sant Pere, Son Carrió, Son Macià, Cales de Mallorca, Cala Figuera i Sa Ràpita tornen a tenir un servei regular en totes les expedicions i deixen d’estar ateses a través de la reserva telefònica del servei a la demanda.

Des del dia 10 de desembre un equip d’informadors del Consorci de Transports de Mallorca va informant els usuaris a peu de parada i dins els busos dels canvis i millores a les seves línies. Ja que es creen noves rutes i es canvia la numeració de les línies es recomana als usuaris de consultar els horaris d’hivern a la web www.tib.org o a la mateixa parada de bus.

Creació de línies entre Llevant i Migjorn amb Palma

Alguna de les millores més destacables és la creació de dues línies troncals d’alta capacitat i freqüència que connecten el Llevant i el Migjorn amb Palma. Es tracta, en primer lloc de la línia 401 Cala Millor-Manacor-Vilafranca-Palma amb 15 freqüències d’anada i 16 de tornada de dilluns a divendres, que representa un increment de més de 50% de servei respecte a la línia que substitueix. La segona línia troncal és la línia 501 que fa el recorregut Manacor-Felanitx-Campos-Llucmajor-Palma amb 14 freqüències d’anada i 14 de tornada de dilluns a divendres. Per primera vegada, s’ofereix una connexió directa entre Llucmajor, Felanitx i Manacor, i es crea una connexió més directe i amb més oferta entre Campos i Manacor.

A aquestes dues línies troncals hi ha múltiples parades d’enllaç que ofereixen connexió horària amb les línies que recorren els diferents municipis de les zones. Els més importants són la parada de Molí d’en Polit i la de l’Estació de tren/Sa Mora a Manacor, la parada avinguda de la Verge a Campos i la parada de Passeig Ernest Mestre a Felanitx. Les parades d’enllaç fan possibles noves connexions entre els pobles. Un primer exemple d’això és la nova connexió entre Algaida i la parada d’enllaç de Manacor que permet l’accés als nuclis de Llevant. Per la seva banda, Sa Ràpita tendra més connexions regulars a la parada d’enllaç de Campos que permet la connectivitat amb els nuclis de Llevant i Migjorn.

Un bon exemple de la reducció del temps de trajecte és el cas dels usuaris que viatgen des de Llucmajor i Campos a Palma. Ara ja no es passen mai per s’Arenal per arribar a Palma que significa un estalvi d’entre 10 i 15 minuts. La connexió entre s’Arenal, Llucmajor i Campos es fa amb una línia pròpia.

Els municipis de Llevant: Capdepera, Artà, Son Servera, Sant Llorenç i Manacor tindran serveis cada hora dels dies feiners. També els municipis del Migjorn, Santanyí, Ses Salines i Felanitx tenen més freqüències per anar tant a Palma com a Manacor.

S’implementen noves connexions entre Porreres i Llucmajor, entre Porreres i Montuïri i entre Lloret i Sineu.

Tot el servei de la zona Llevant i Migjorn, entre l’hivern i la temporada alta, es fa amb 81 busos nous, dels quals 73 seran de gas natural comprimit. 4 vehicles seran de propulsió elèctrica i circularan entre Cala Bona i Portocristo a la temporada alta.

A partir de l’1 de gener la Targeta Intermodal es converteix a targeta moneder. Les càrregues de saldo de la Targeta Intermodal es poden fer en línia a la web www.tib.org i a partir gener també a bord de tots els busos i a les estacions de tren i metro.

El lot 3 inclou les poblacions d’Ariany, Maria de la Salut, Sineu, Sant Joan, Petra, Lloret, Algaida, Montuïri, Porreres, Llucmajor, Son Servera, Sant Llorenç , Manacor, Artà, Capdepera, Felanitx, Santanyí, Campos, Ses Salines, Vilafranca i Palma. La nova concessió implicarà una renovació de el 100% de la flota, amb 220 nous autobusos. D’ells, 217 seran vehicles de gas natural, elèctrics o híbrids, mentre que només tres es mouran amb dièsel.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad