Un nou punt Covid-Exprés podrà fer fins a 200 PCRs diàries a Manacor

Està situada a via Palma 140 i operativa entre les 9 del dematí i les 19:30 de l’horabaixa

 

El Servei de Salut posa en marxa una COVID-exprès a Manacor amb capacitat per fer entre 150 i 200 proves PCR diàries. La COVID-exprès està situada a via Palma 140 i estarà operativa entre les 9 del dematí i les 19:30 de l’horabaixa.  A aquest punt d’atenció hi faran feina un infermer, un tècnic de laboratori, un auxiliar d’infermeria, un administratiu i un auxiliar de seguretat.

El Servei de Salut summa així la COVID-exprès de Manacor a la d’Inca, Son Dureta i Palau de Congressos de Palma. La capacitat de presa de mostres serà d’entre 150 i 200 per línia diàries, amb la qual cosa les COVID-exprès tindran capacitat per fer 1.200 mostres diàries.

Els centres de salut continuaran fent les PCR no programables. A les COVID-exprès està previst que es facin els cribratges programats dels col·legis, treballadors de residències i els contactes estrets que rastreja la Central de Coordinació (CC-COVID). Amb aquesta mesura es preveu ajudar a la descongestió dels centres de salut i industrialitzar la presa de mostres per optimitzar i millorar l’efectivitat de la programació de PCR.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad