Un nou punt Covid-Exprés podrà fer fins a 200 PCRs diàries a Manacor

Està situada a via Palma 140 i operativa entre les 9 del dematí i les 19:30 de l’horabaixa

 

El Servei de Salut posa en marxa una COVID-exprès a Manacor amb capacitat per fer entre 150 i 200 proves PCR diàries. La COVID-exprès està situada a via Palma 140 i estarà operativa entre les 9 del dematí i les 19:30 de l’horabaixa.  A aquest punt d’atenció hi faran feina un infermer, un tècnic de laboratori, un auxiliar d’infermeria, un administratiu i un auxiliar de seguretat.

El Servei de Salut summa així la COVID-exprès de Manacor a la d’Inca, Son Dureta i Palau de Congressos de Palma. La capacitat de presa de mostres serà d’entre 150 i 200 per línia diàries, amb la qual cosa les COVID-exprès tindran capacitat per fer 1.200 mostres diàries.

Els centres de salut continuaran fent les PCR no programables. A les COVID-exprès està previst que es facin els cribratges programats dels col·legis, treballadors de residències i els contactes estrets que rastreja la Central de Coordinació (CC-COVID). Amb aquesta mesura es preveu ajudar a la descongestió dels centres de salut i industrialitzar la presa de mostres per optimitzar i millorar l’efectivitat de la programació de PCR.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad