Les vacunes no arriben a l’hospital fins a la primera quinzena de febrer

Els dos ultracongeladors per conservar la vacuna de Pfizer-BioNTech i Moderna contra la Covid-19 ja són a l’Hospital de Manacor, perquè durant la primera quinzena de febrer es comencin a vacunar primer als treballadors del centre.

El primer congelador, que es troba a una temperatura de -26 graus és l’adient per a emmagatzemar les vacunes de Moderna, mentre que l’ultracongelador per les vacunes de Pfizer-BioNTech es troba a una temperatura de -80 graus.

Des de l’Hospital de Manacor s’està a l’espera de l’arribada de les vacunes prevista per la primera quinzena de febrer per iniciar la vacunació del personal que hi treballa. Cal destacar que la vacunació es durà a terme de manera esgraonada i que es procedirà a la vacunació del personal amb més risc de contagi, els quals formen part dels serveis que tenen contacte més directe amb els pacients amb SARS-CoV-2.

Serà el servei de Prevenció, Salut Laboral, del mateix hospital el que durà a terme la vacunació de tot el personal al llarg d’aquests primers mesos de l’any 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad