Les vacunes no arriben a l’hospital fins a la primera quinzena de febrer

Els dos ultracongeladors per conservar la vacuna de Pfizer-BioNTech i Moderna contra la Covid-19 ja són a l’Hospital de Manacor, perquè durant la primera quinzena de febrer es comencin a vacunar primer als treballadors del centre.

El primer congelador, que es troba a una temperatura de -26 graus és l’adient per a emmagatzemar les vacunes de Moderna, mentre que l’ultracongelador per les vacunes de Pfizer-BioNTech es troba a una temperatura de -80 graus.

Des de l’Hospital de Manacor s’està a l’espera de l’arribada de les vacunes prevista per la primera quinzena de febrer per iniciar la vacunació del personal que hi treballa. Cal destacar que la vacunació es durà a terme de manera esgraonada i que es procedirà a la vacunació del personal amb més risc de contagi, els quals formen part dels serveis que tenen contacte més directe amb els pacients amb SARS-CoV-2.

Serà el servei de Prevenció, Salut Laboral, del mateix hospital el que durà a terme la vacunació de tot el personal al llarg d’aquests primers mesos de l’any 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad