Les memòries de l’hoteler Jaime de Juan veuran la llum aquest estiu

‘Jaime de Juan i Pons: breves pinceladas de una vida apasionante’, han estat escrites pel periodista Antoni Ferrer Vallespir

 

‘Jaime de Juan i Pons: breves pinceladas de una vida apasionante’ serà el títol del llibre biogràfic sobre l’hoteler s’illoter Jaume de Juan, escrit pel periodista i director de la revista Perlas y Cuevas, Antoni Ferrer Vallespir.

El text, ja conclòs des d’aquest passat juliol, va haver de ser posat també en quarentena a causa de l’evolució de la pandèmia, qua va aconsellar posposar la seva presentació fins que la situació es normalitzés. Ara i si no sorgeixen problemes amb la vacunació i la temporada turística pot iniciar-se amb relativa normalitat el mes d’abril, el propi autor ha informat que podrà sortir a la venda quan comenci l’estiu.

El popular empresari hoteler de s’Illot té ara 81 anys i va ser un dels pioners del turisme a la comarca de Manacor. En el llibre repassa alguns dels moments més importants de la seva vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad