Les memòries de l’hoteler Jaime de Juan veuran la llum aquest estiu

‘Jaime de Juan i Pons: breves pinceladas de una vida apasionante’, han estat escrites pel periodista Antoni Ferrer Vallespir

 

‘Jaime de Juan i Pons: breves pinceladas de una vida apasionante’ serà el títol del llibre biogràfic sobre l’hoteler s’illoter Jaume de Juan, escrit pel periodista i director de la revista Perlas y Cuevas, Antoni Ferrer Vallespir.

El text, ja conclòs des d’aquest passat juliol, va haver de ser posat també en quarentena a causa de l’evolució de la pandèmia, qua va aconsellar posposar la seva presentació fins que la situació es normalitzés. Ara i si no sorgeixen problemes amb la vacunació i la temporada turística pot iniciar-se amb relativa normalitat el mes d’abril, el propi autor ha informat que podrà sortir a la venda quan comenci l’estiu.

El popular empresari hoteler de s’Illot té ara 81 anys i va ser un dels pioners del turisme a la comarca de Manacor. En el llibre repassa alguns dels moments més importants de la seva vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad