Tornen a pujar els ingressats a la UCI per Covid

Estabilització a l’alça que no tranquilitza de cada al que queda de festes de Nadal

 

De la nit de Nadal fins a avui dilluns 28 de desembre no hi ha hagut variacions notables pel que fa als ingressats positius per coronavirus a l’hospital de Manacor. Encara que s’hagi de parlar de dos pacients més, uns d’ells a la Unitat de Cures Intensives, el que fa que a la UCI actualment hi hagi 5 persones en estat greu per la malaltia. Pel que fa als ingressats a llits de la tercera planta, passen de 21 a 22, en una estabilització que no deixa de ser preocupant en vista a un possible augment de casos a causa de les reunions durant aquestes festes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad