Tornen a pujar els ingressats a la UCI per Covid

Estabilització a l’alça que no tranquilitza de cada al que queda de festes de Nadal

 

De la nit de Nadal fins a avui dilluns 28 de desembre no hi ha hagut variacions notables pel que fa als ingressats positius per coronavirus a l’hospital de Manacor. Encara que s’hagi de parlar de dos pacients més, uns d’ells a la Unitat de Cures Intensives, el que fa que a la UCI actualment hi hagi 5 persones en estat greu per la malaltia. Pel que fa als ingressats a llits de la tercera planta, passen de 21 a 22, en una estabilització que no deixa de ser preocupant en vista a un possible augment de casos a causa de les reunions durant aquestes festes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad